Interim voorzitter

Even Voorstellen: Henk van Oorschot, de nieuwe (Interim) voorzitter van het bestuur.
 

Ik ben geboren en getogen in Schijndel, ben al enkele jaren met pensioen en heb tijdens mijn loopbaan gewerkt in het onderwijs op en voor scholen in Schijndel, Eerde en Veghel. Ik ben getrouwd met Henriette, ben de vader van Linda en opa van Fenna.

Mijn tijd besteed ik naast deze bestuursactiviteiten graag aan verschillende hobbies zoals  tuinieren in de buurtmoestuin, werken in de natuur bij het NMC, tekenen, muziek maken, de energie coöperatie, en natuurlijk oppassen op de kleindochter.

Ik ben door de RVC van Woonmeij benaderd tijdens de zoektocht naar een nieuwe voorzitter.  De leden hebben tijdens de jaarvergadering de benoeming goedgekeurd. Omdat ik geen huurder ben bij Woonmeij is het een tijdelijke functie van 1 à 2 jaar.

Dit betekent dat het in de bedoeling ligt dat ik uiterlijk in het najaar van 2022 deze functie beëindig.

We hopen in de tussentijd samen met de bestuursleden er in geslaagd te zijn om de bestuursvacatures goed en duurzaam in te vullen (met name een nieuwe voorzitter en penningmeester).

Daarnaast hopen we dan manieren te hebben gevonden om de leden nog beter te bereiken en te betrekken. En een weg te hebben gevonden om nog beter namens de huurders hun belangen te behartigen bij de verhuurder Woonmeij en bij de gemeenten.

Het belooft een boeiende tijd te worden, en ik heb er in ieder geval zin in.